Tajna Jevreja: Jevrejski muškarci leče prostatitis za 2-3 nedelje! Jednom u životu! Jednom zauvek! Hajde da saznamo kako..

U studiju LBCI Maksic Nenad:

„Većina nas je uverena da su strani evropski lekovi najpouzdaniji i najefikasniji. Ali da li je zaista tako?

Prostatitis je najčešća bolest kod muškaraca starijih od 40 godina, dok lekari primećuju neprijatan trend ka „podmlađivanju“ bolesti. Muškarci sa „problemima“ od 30, 25, pa i 20 godina sve se češće obraćaju lekarima.

Odeljenje za urologiju je 2022. objavilo zapanjujuću statistiku: više od 75% muškaraca starijih od 40 godina ima neki oblik problema sa prostatom.

Utvrđivanje prisustva prostatitisa je prilično jednostavno i bez medicinskog obrazovanja, većina njegovih simptoma je specifična:

 • Bolovi kontaktnog haraktera
  • u donjem delu stomaka, u skrotumu,
  • u perineumu ili penisu
 • Poremećaj urina
  • često mokrenje, sagorevanje u uretri
  • osećaj "ne potpuno isprazniti bešiku"
  • otežano mokrenje (slab mlaz)
 • Seksualna disfunkcija
  • smanjen seksualni nagon
  • pogoršanje trajanja i kvaliteta erekcije
 • Poremećaj ejakulacije
  • preuranjena ejakulacija ili problemi u njenom postizanju
  • slaba ejakulacija
 • Povećan umor i razdražljivost tela

Čak i uprkos očiglednom padu kvaliteta života, mnogi muškarci godinama žive sa prostatitisom, ne razmišljajući o nepovratnim posledicama do kojih naizgled manje ili više kompatibilne sa životom mogu dovesti neprijatne senzacije.


Nelečeni prostatitis uvek dovodi do adenoma prostate („muška smrt“)

Delimično, oni se mogu razumeti, dijagnoza prostate kod svakog čoveka koji razume ovaj proces izaziva osećaj sramote i poniženja. Štaviše, u ogromnoj većini slučajeva, nakon dijagnoze prostatitisa, odlazak kod urologa postaje godišnji naporan rad. Lekari propisuju lečenje koje samo ublažava akutne simptome uz pomoć lekova koje „preporučuje farmaceut“, ali sa svakom hipotermijom ili nepoštovanjem režima, prostatitis se ponovo pojavljuje.

Kako se prostatitis leči kod nas (i kako ga NE TREBA lečiti)

Standardni tretman za prostatitis u Srbiji.

 • Čovek ide na kliniku. Javna ili privatna ustanova – svejedno, jer na kraju ipak morate da platite, nemaju svi osiguranje i često ono ne pokriva troškove lečenja ovakvih bolesti.
 • Doktor sprovodi pregled, propisuje gomilu testova. Neki nisu ni potrebni, ali za svaki slučaj, odjednom čovek ima nešto drugo što se može izlečiti. Osim toga, često su plaćeni.
 • Nakon pregleda, lekar dijagnostikuje "prostatitis" i propisuje "preporučene lekove". Propisani su lekovi koji su namenjeni za ublažavanje akutnih simptoma bolesti, ali ne i za lečenje hroničnog prostatitisa. I naravno, urolog preporučuje lekove kompanija čiji su mu medicinski predstavnici doneli najviše novca. Ovi lekovi su svima na usnama.
 • Pored „preporučenih” lekova za ublažavanje simptoma, lekari uvek propisuju rektnu masažu prostate ili hardverski tretman sličnog efekta. Ovo je ponižavajući i veoma neprijatan postupak - masaža se vrši prstom ili aparatom kroz anus muškarca. U proseku, masaža uključuje 10-14 sesija. Naravno, morate platiti za svaku sesiju. U Evropi se ova masaža ne radi više od 20 godina, pošto savremeni lekovi mogu da izleče prostatitis i bez nje!

  + Prikaži fotografiju


Nažalost, za ovaj problem znam iz sopstvenog iskustva. Kao što znate (i to ne krijem), još u mladosti sam se zavetovao na čednost. Apstinencija je u svakom pogledu neprijatna stvar. Takođe, smanjenje nivoa testosterona (jer poništavam sva uzbuđenja) dovelo je do inflamatorne lezije prostate.

Smanjenje nivoa testosterona jedan je od glavnih uzroka starenja muškarca ili ozbiljnog metaboličkog poremećaja. Na mnogo načina, nedostatak testosterona dovodi do slabljenja seksualne želje i smanjenja libida, kršenja funkcije mokrenja, kao i do povećanja telesne težine i gubitka mišićne mase.

Apoteke su uvek spremne da vam kažu koji je lek efikasniji, međutim, niko vam ne govori do kakvih neželjenih efekata dovodi većina lekova za prostatu. Čak i uputstva, imajte na umu, opisuju samo one neželjene efekte koji se mogu javiti tokom uzimanja, gubeći iz vida ogromnu listu onih koji će se pojaviti nakon dugotrajne upotrebe.

Kada se aktivna sintetička jedinjenja akumuliraju u vašem telu, na primer, migrena, visok krvni pritisak, abnormalni srčani ritam i atrofija mišića će se definitivno pojaviti.

Sve sam ovo iskusio na svojoj koži. Sačuvao me je stari porodični recept koji Jevreji prenose s generacije na generaciju po muškoj liniji. Preturao sam po očevim zapisima i setio se da muškarci Jevreji uvek povećavaju testosteron i leče upalu prostate tinkturom koprive.”

Ali gde ga možete pronaći, ovu kopriva u Srbiji? Odlučio sam da ne odustanem i počeo sam da tražim kopriva ili gotove proizvode koji je imaju u sastavu.

Moja potraga me je dovela do laboratorije medicinskog centra gde su urolozi, zajedno sa proizvođačima, sprovodili istraživanja o novom proizvodu pod nazivom Вита Прост

Kakvo je bilo moje iznenađenje kada sam posle razgovora sa proizvođačem saznao da je Вита Прост napravljen po našem jevrejskom receptu, i da sadrži značajan deo lekovite koprive! Štaviše, ovaj savremeni lek uključuje ekstrakt rogu irvasa, ekstrakt Uve i ekstrakt plodu Kleke, koji vraćaju zdravu potenciju i produžavaju seksualni odnos.

Вита Прост me je veoma zainteresovao i radio sam svoje nezavisno istraživanje van laboratorije. Rezultat je bilo detaljno poređenje sa popularnim farmaceutskim preparatima za prostatitis. Na primer, uzeo sam najpopularniji apotekarski lek -


Вита Прост


Sildenafil

Cena Može se dobiti sa popustom - u okviru saveznog programa "Muško zdravlje" Oko 300e je tretman prosecan u radnjama,prosecan tretman 25 nedelja..
Obrazac za izdavanje: Proizvod u paketu tablete: 8 kom. upakovane
Postupak Potpuno ublažava prostatitis, uključujući hronični. Jednom zauvek. Samo za 1 prijemni program. Ublažava samo akutne simptome prostatitisa - bolove i poremećaje mokrenja.
Dodatne radnje º Sprečava ranu ejakulaciju
º Poboljšava potenciju
º Normalizuje funkcionisanje bešike
º Poboljšava stanje krvnih sudova
Omekšavanje stolice, povećana pokretljivost creva
Posledice Nema. Potpuno prirodan sastav. º Čestom upotrebom može izazvati maligne promene u prostati
º Smanjuje potenciju
º Izaziva probleme sa crevima
º Smanjuje imuni sistem, podstiče razvoj alergija
º Izaziva jak bol u stomaku
Princip rada Sveobuhvatno utiče na prostatu sa posebno odabranim sastavom prirodnih sastojaka, pruža antiinflamatorni i učvršćujući efekat. Uklanja svu patogenu floru iz prostate, poboljšava strukturu i funkcije prostate. Preporučuje se za hronični, kongestivni i bakterijski prostatitis. Privremeno ublažiti bol u prostati, maskirajući tok bolesti. Međutim, nakon završetka leka, bolest se ponovo pogoršava.
Compound Prirodni biljni sastojci i vitamini Samprost, kalcijum stearat monohidrat, krospovidon, trietil citrat, titanijum dioksid itd. hemija

Dok sam radio svoje istraživanje, laboratorijski testovi leka su uspešno završeni. Studije su dokazale sigurnost i efikasnost Вита Прост, što je u skladu sa mojim iskustvom.

Dok se pripremalo ovo izdanje programa za emitovanje, Вита Прост je zvanično izašao u prodaju u Srbiji. Do danas Вита Прост možete kupiti samo na zvaničnom sajtu proizvođača.

Srbija je zvanicno podrzala akciju. % popusta za ovaj prozvod..

Maksic Nenad: "Ovo je prvi korak ka obnavljanju zdravlja libanskih muškaraca, kao i ka dostupnosti i prirodnosti otklanjanja prostatitisa. Na osnovu rezultata ovog programa, pitanje dodavanja ovog proizvoda u preporučeni režim lečenja Od svih srpskih klinika biće odlučeno, tako da se Вита Прост pokazuje kao najefikasniji prirodni proizvod za lečenje prostatitisa u bilo kojoj fazi.

Više informacija o Вита Прост, njegovom sastavu i načinu delovanja možete pronaći na zvaničnom sajtu proizvođača. Do (uključivo) Вита Прост se može dobiti sa popustom..

4700 RSD
2350 RSD
194 komentara za danas
Milan Lazic
Hvala na zanimljivom članku! U Srbiji je sve na najvišem nivou, dobro je što je internet još uvek dostupan. Naručio Вита Прост. Ja ću koristiti.
pre dva sata
Natalija Petrovic
Bravo Jevreji, kakav narod! Takav lek je izmišljen, i što je najvažnije prirodan. Odmah sam naručila svom mužu čim sam videla izlazak programa.
pre dva sata
Lazar Markovic
Potvrđujem u potpunosti! Вита Прост je veoma efikasan alat. Kupljen u Nemačkoj. Pre toga sam sigurno 10 godina bolovao od hroničnog prostatitisa. Pokušao sam da lečim, ali kao što je gore opisano, tretman je dao samo privremeni efekat. Uz upotrebu Вита Прост, prostatitis je potpuno nestao. Više od šest meseci nikada se nije osetio. Ranije sam o tome mogao samo da sanjam. Preporučujem Вита Прост svim muškarcima. On će pomoći!
pre dva sata
Sinisa Macic
Naručeno. Zaista, Вита Прост paket je bio sa popustom % ))) Prijatno iznenađen. Hvala vam! Evo kutije koja je stigla:
pre dva sata
Maksim Nesic
Da li je sve istina? Bio sam kod urologa, nije rekao ni reč za Вита Прост, prepisao je Sildenafil koji košta 300.000 po pakovanju! Pa ipak, on i dalje ima mnogo neželjenih efekata. Jednostavno nemam toliko novca, pa ću probati naš lek.
pre dva sata
Igor Makedic
Imam hronični prostatitis od 28. godine. Sada imam 41 godinu. Za to vreme sam ga lečio dva puta, kada je bilo teških egzacerbacija. Poslednji put su lekari jedva spasli. Rekli su još malo i prostatitis bi se pretvorio u rak prostate. Zato savetujem svima koji imaju prostatitis da ga se otarase što je pre moguće. Ovo je veoma opasna bolest.
pre dva sata
Nebojsa Lukic
Nenade, hvala na informacijama za tebe i tvoju emisiju! Kupljeno. I zaista, Вита Прост sam dobio sa popustom. Takvih promocija nikada nije bilo. Hvala proizvođačima!
pre dva sata
Vanja Igic
Odličan alat!
pre dva sata
Milica
Moj muž je 17 godina mlađi od mene. Već imamo troje dece, on je već star, to se oseća. Ali nisam spremna da stavim tačku na sebe kao žena, nadam se da će to pomoći
pre dva sata
Marko Jankovic
Hvala na linku! Dugo sam tražio proizvođača i lek. Sa 43 godine počeli su problemi sa odlaskom u toalet, komšija na selu je pričao o našem Proizvodu, ali nije znao gde da ga kupi. Nadam se da sada sve funkcioniše!
pre dva sata
Metodije Ristic
Na prve pozive koje sam počeo da dobijam, postalo je bolje nego što je bilo. Sada kod kuće uvek držim impresivnu zalihu. Alat funkcioniše, ali nikad ne znate šta da očekujete od vlade. Odjednom će zalihe biti potpuno zatvorene. Stoga pratim akcije i uvek ih uzimam. Uvek ga držim na polici u kadi. Hvala vam.

pre dva sata
Arsenije Lakic
Hvala
pre sat
Nevena Kapetanovic
Treba suprugu ovo naruciti,hvala za preporuke...
pre 52 minuta
Slobodan Bozic
suština je tačna, da, emisija je bomba, vilica mi je već otpala... eto, tajna jevrejskog zdravlja... Naručiću Вита Прост dok je dostupan!
pre 48 minuta
Lazar
Razumeo!! Ubedili ste me )) NPorudzbenica uradjena. I istina je, možete ga dobiti sa popustom, dugo nisam video takve cene u zemlji.
pre 45 minuta
Maksic Nenad
Poštovani čitaoci i gledaoci! Veoma mi je drago što ste zainteresovani za ovu temu, jer samo ujedinjenjem možemo pobediti ovu strašnu bolest. Hvala vam na ljubaznim povratnim informacijama i vašem učešću. Zajedno ćemo, siguran sam, doprineti da Delta Pro konačno počne da se isporučuje bolnicama i apotekama. Hvala svim ljubaznim ljudima!
pre 37 minuta
Антонов:
Još uvek imam 37 godina, ali sam počeo da primećujem da ujutro nije uvek vredno toga. Čo-t se uspaničio. Upravo te čitam, ali šta ako je istina već stara? Može li se ovaj lek koristiti kao preventivna mera?
pre 32 minuta
Maksic Nenad
ime, ne samo moguće, već neophodno! Вита Прост, za prevenciju, neće biti suvišno! I ojačaće prostatu, a blagotvorno će uticati na potenciju - produžiće polni odnos, ojačati erekciju. Hvala vam još jednom kada osetite efekat.
pre 29 minuta

Poruci sa popustom